Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

Objavljeno: 18. 10. 2016 u 11:35h

Policija u Sarajevu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su Sanjinu Sefiću, koji je u ovom gradu automobilom usmrtio dvije djevojke Editu Malkoč i Selmu Agić, pomogli da pobjegne.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo u pitanju su A.D. (29), N.S. (26) i S.S. (22).

“Uhapšeni su u Kasindolskoj ulici na Ilidži a tom prilikom u dvorištu porodične kuće koju koristi N.S., pronađeno je vozilo “VW Golf 6”, vlasništvo A.M. iz Sarajeva, a koje je prema dosadašnjim podacima korišteno u izvršenju krivičnog djela, 11. oktobra kada su nakon saobraćajne nezgode lica A.D. i S.A., prevezli S.S. na područje opštine Rudo”, rečeno je u MUP-u, prenose “Nezavisne novine”.

Policija traga i za S.A. (24) iz Sarajeva, a koji je takođe osumnjičen za pomaganje u bjegstvu.

Sefić je uhapšen u Srbiji, a ovih dana očekuje se njegovo izručenje i povratak u BiH.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapseni-pomagaci-sanjina-sefica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot