Oporavlja se mladić iz Kneževa povrijeđen u nesreći kod Prnjavora

Objavljeno: 17. 10. 2016 u 19:32h

Zdravstveno stanje dvadesettrogodišnjeg Miloša Bekića iz Kneževa je bolje i on je premješten u Službu za neurohirurgiju na dalje bolničko praćenje i liječenje, rekao je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci Darko Golić.

On je podsjetio da je Bekić u subotu, 15. oktobra, oko 00.10 časova, nakon saobraćajne nesreće na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor dovezen u UKC sa povredama lobanje i nagnječenja pluća.

“Pacijent Bekić je po prijemu u UKC Republike Srpske hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i njegovo stanje ne zahtijeva respiratornu podršku”, precizirao je Golić

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu, 15. oktobra u 23. 40 časova na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Veliko Blaško, opština Laktaši, kada su se sudarili automobili “audi A6”, kojim je upravljao Milan Jovanović (19) iz Drugovića, opština Laktaši koji je lakše povrijeđen i “pežo”, koji je vozio Milan Knežević (36) iz Kneževa, koji je u toj nesreći poginuo. Dvadesettrogodišnji Bekić je bio suvozač u “pežou” i u nesreći je teško povrijeđen, nakon čega je prevezen u UKC Republike Srpske u Banjaluku.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oporavlja-se-mladic-iz-knezeva-povrijeden-u-nesreci-kod-prnjavora/||claudebot