Detalji ubistva vođe navijača Partizana: Evo kako i gdje su sve planirali da ga ubiju

Objavljeno: 17. 10. 2016 u 14:33h

Pored atentatora u Bačvanskoj ulici, koji su ga izrešetali, druga ekipa čekala je Stankovića ispred zgrade na Zvezdari u kojoj je živio sa vjerenicom, i to u slučaju da prvi napad ne uspije.

Aleksandara Stankovića (30), zvanog Sale Mutavi, ekipe likvidatora su čekale kobne večeri na još dva mjesta u Beogradu.

Pored atentatora u Bačvanskoj ulici, koji su ga izrešetali, druga ekipa čekala je Stankovića ispred zgrade na Zvezdari u kojoj je živio sa vjerenicom, i to u slučaju da prvi napad ne uspije.

“Bezbjednosne kamere na Stankovićevoj zgradi kobne večeri bile su isključene, a vrata koja se automatski zaključavaju bila su pokvarena. Koliko su likvidatori bili pažljivi u planiranju govori i to što je u cijeloj zgradi nestalo osvjetljenja”, priča izvor blizak istrazi, prenosi “Kurir”.

Treći tim profesionalaca čekao je Saleta Mutavog u blizini kafića u koji je išao u večernji izlazak.

“Utvrđeno je da je Stanković svakodnevno imao istu trasu kretanja. Odlazio bi u teretanu, u čijoj je blizini i ubijen, a nakon toga pravo u stan. Uvijek se kretao Ulicom gospodara Vučića. Osim toga, povremeno bi uveče izlazio u jedan poznati prijestonički lokal. Rezervni plan bio je da se Mutavi likvidira u subotu uveče, kad je organizovao proslavu momačke večeri za 250 ljudi u jednom beogradskom hotelu”, dodaje sagovornik.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/detalji-ubistva-vode-navijaca-partizana-evo-kako-i-gdje-su-sve-planirali-da-ga-ubiju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])