Sljedeća sedmica oblačna i kišovita

Objavljeno: 16. 10. 2016 u 12:21h

U Republici Srpskoj naredne sedmice preovladavaće promjenljivo vrijeme, sa čestom kišom, rečeno je u Hidrometeorološkom zavodu Republike Srpske.

Sutra će u Srpskoj biti promjenljivo oblačno vrijeme, sa sunčanim periodima.

Ujutro će biti pretežno oblačno, mjestimično oko rijeka i po kotlinama maglovito, na istoku ponegdje slaba kiša, a tokom dana umjereno, na sjeveroistoku i istoku promjenljivo oblačno vrijeme.

Najviša dnevna temperatura biće od 12 do 20, ponegdje na jugu do 24 stepena Celzijusova. Duvaće slab, pretežno sjeverni vjetar.

U utorak, 18. oktobra, biće promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme.

Prijepodne će biti suvo, a popodne i do večeri očekuje se jače naoblačenje sa kišom, lokalno sa pljuskovima uz mjestimično i obilnije padavine.

Najviša dnevna temperatura biće od 13 do 19, ponegdje na jugu do 22 stepena Celzijusova.

Ista temperatura ostaće i u srijedu, 19. oktobra, kada se očekuje oblačno vrijeme uz kišu koja će postepeno slabiti, a uveče će padavine prestati prvo na zapadu i jugu.

U četvrtak, 20. oktobra, ujutro će biti umjereno i pretežno oblačno i suvo vrijeme, mjestimično sa maglom.

Tokom dana naoblačenje sa zapada i juga donosi kišu koja će do večeri i tokom noći zahvatiti sve krajeve.

Najviša dnevna temperatura biće od 11 do 18 stepeni Celzijusova.

U Republici Srpskoj danas je promjenljivo i svježije vrijeme, sa povremenom kišom koja će do večeri prestati, osim na krajnjem istoku, gdje će se zadržati povećana oblačnost i slaba kiša.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sljedeca-sedmica-oblacna-i-kisovita/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])