Čelinčanka od hobija napravila brend: Od jastuka do haljina (Foto)

Objavljeno: 16. 10. 2016 u 12:34h

Čelinčanka Aleksandra Pavlović od hobija i krojenja unikatnih jastuka napravila je brend, kojim se bavi već pet godina i, što je najvažnije, postali su mala poslovna ideja. U početku je osmišljavala samo jastuke, ali je nakon nekog vremena počela da radi i odjeću.

“Ovim se bavim još od 2011. godine kada sam po završetku studija krenula sa unikatnim jastucima i tako je bilo na početku”, priča Aleksandra.

Dodaje da je na početku htjela da radi nešto što ne radi više niko.

“Potom sam naredne godine počela da krojim i šijem unikatne suknje, razne vrste majica, što sa štampom, što sa nekim unikatnim detaljima i tako svake godine ubacivala nešto novo. Sada izrađujem i dječju odjeću, muške majice i dukseve, te ženske haljine”, kaže Aleksandra. Ljubav prema tom poslu naslijedila je od mame Mire, koja je u početku odgovarala od toga.

Kako kaže Aleksandra, za mašinom počela je da radi samo jednog jutra jer je htjela da zarađuje za džeparac. Strast za kreiranjem i stvaranjem odjeće učinili su da svaki dan započinje za šivaćom mašinom.

“Najveće zadovoljstvo mi predstavlja kada svoje haljine vidim na zadovoljnim mušterijama. Jednostavno, to je strast prema stvaranju haljina i naveče razmišljam o njima i jedva čekam jutro da sjednem za mašinu i sašijem nešto novo”, kaže Aleksandra.

Ističe da je čak sve do zadnjeg dana trudnoće išla u nabavku materijala i šila.

“Poslije manje od dva mjeseca od poroda ponovo sam počela sa radom sa još većim idejama”, rekla je Aleksandra.

U izdradi koristi samo ugodne materijale, prije svega pamuk i italijanski žersej jer su veoma traženi.

Do sada je imala i dvije samostalne revije u sklopu Čelinačkog sajma privrede, a poziv za učešće na “Banjaluka fashion” zbog trudnoće nije mogla da prihvati.

Svoj brend “Exclusive” u budućnosti planira i da upotpuni otvaranjem neke radnje.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/celincanka-od-hobija-napravila-brend-od-jastuka-do-haljina-foto/||claudebot