Mit se širi: “Grobari” će odlijepiti za ovom majicom (Foto)

Objavljeno: 15. 10. 2016 u 12:39h

Izmjeriti ljubav između Novice Veličkovića i navijača Partizana gotovo je nemoguće. Od kako je 2004. godine debitovao za “crno-bijele” postao je najprije ljubimac, a ubrzo i heroj fanova kluba iz Humske.

Ušao im je i srce prije svega zbog strasti i ratničkog duha sa kojim ulazi u svaku utakmicu, a godinama kasnije i zbog neizmjerne ljubavi prema voljenom klubu sa kojim je osvojio pet titula, tri ABA lige i dva nacionalna Kupa.

Kada je prije mjesec i po dana odlučio da odigra još jednu sezonu u crno-bijelom dresu “grobari” su bili u transu.

Zato ne treba da čudi majica koja se nedavno pojavila sa likom Novice Veličkovića na kojoj piše: “Novica ubica”.

novica_ubica

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mit-se-siri-grobari-ce-odlijepiti-za-ovom-majicom-foto/||claudebot