Jedna osoba poginula u saobraćanoj nesreći kod Laktaša

Objavljeno: 15. 10. 2016 u 11:52h

Jedna osoba, čiji identitet još nije utvrđen, poginula je u saobraćanoj nesreći na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor, u mjestu Veliko Blaško.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović kazala je da je smrtno stradali bio za volanom automobila Peugeot 306, a teško je povrijeđen i suvozač u tom vozilu, čiji identitet se takođe utvrđuje.

Do saobraćajne nesreće je došlo oko 23.45 sati, kada se ovaj automobil sudario s vozilom Audi A6, kojim je upravljao Milan Jovanović (1997.) iz Drugovića kod Laktaša.

Uviđaj je s pripadnicima policije iz Laktaša obavila dežurna tužiteljka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Sanja Guzina.

Tužiteljka je zatražila da se preduzmu sve istražne radnje i mjere te vještačenja radi utvrđivanja uzroka ove soabraćajne nesreće, a biće obavljena i obdukcija tijela stradalog vozača.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jedna-osoba-poginula-u-saobracanoj-nesreci-kod-laktasa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot