Čekaju nas topliji dani s povremenom kišom

Objavljeno: 14. 10. 2016 u 10:34h

U narednih nekoliko dana u Bosni i Hercegovini očekuje nas toplije vrijeme u odnosnu na prethodnu sedmicu. Maksimalna dnevne temperatura vazduha biće 24 stepena.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u petak prije podne možemo očekivati umjereno naoblačenje. Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između 1 i 5 stepeni Celzija dok će najviša dnevna temperatura vazduha iznositi između 15 i 24 stepena.

U subotu nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u noći na nedjelju kiša i pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura vazduha biće uglavnom između 6 i 10 stepeni, dok će najviša dnevna biti do 24 stepena.

Posljednji dan sedmice očekuje nas pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima, a prestanak padavina očekuje se u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura biće od 8 do 13 stepeni, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena.

U ponedjeljak takođe možemo očekivati pretežno oblačno vrijeme sa najnižim jutarnjim temperaturama vazduha između 5 i 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće 21 stepen. Tokom skoro cijele sedmice očekuje nas toplije vrijeme sa povremenom kišom.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cekaju-nas-topliji-dani-s-povremenom-kisom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])