Vikiliks: Astronaut tražio sastanak s Obamom zbog vanzemaljaca

Objavljeno: 12. 10. 2016 u 16:37h

Šta Vatikan zna o vanzemaljcima? Da li nam prijeti svemirski rat?

To su pitanja o kojima je jedan bivši astronaut želio da razgovara s Obaminim savjetnikom Džonom Podestom, stoji u mejlovima koje je u petak objavio Vikiliks.

Hakovani mejlovi već su privukli veliku pažnju, jer sadrže dijelove govora Hilari Klinton.

Međutim, dva dokumenta su fokusirana na prisustvo vanzemaljaca u blizini Zemlje. Riječ je o mejlovima koje je savjetniku Podesti poslao bivši astronaut Edgar Mičel, šesti čovjek koji je hodao Mjesecom tokom Apollo 14 misije 1971.

On je pisao 18. januara prošle godine tražeći hitan sastanak na kom će se razgovarati o tome kako će vlada predstaviti javnosti vanzemaljske oblike života i nultu energiju – navodnu vanzemaljsku tehnologiju za koju je Mičel vjerovao da može da se koristi kao izvor beskonačne besplatne energije za našu planetu.

U to vrijeme Podesta je radio u Obaminoj administraciji. Otišao je nedugo potom.

Mejl je ukazivao da bi sastanku trebalo da prisustvuje i jedan Mičelov kolega, kako bi “nas informisao o vatikanskim saznanjima o vanzemaljskoj inteligenciji”.

Nakon što je napustio svemirski program, Mičel je osnovao Institut neoetičkih nauka posvećen razotkrivanju tajni ljudskog uma. On je vrlo otvoreno govorio o svom uvjerenju da su Zemlju godinama posjećivali vanzemaljci i da se podaci o NLO-ima kriju od javnosti.

Mičel je vjerovatno stupio u kontakt s Podestom, zato što je ovaj bio zainteresovan za iste teme i kritikovao vladu zbog toga što krije informacije od naroda.

U drugom mejlu astronaut je pisao o “nenasilnim inteligentnim vanzemaljcima koji nam pomažu da dobijemo energiju nulte tačke na Zemlji” i da oni neće tolerisati bilo kakvo vojno nasilje na Zemlji ili u svemiru”.

Mičel je umro u februaru ove godine, a Podesta je sada u kampanji Hilari Klinton. Nije poznato da li je ikada odgovorio na mejlove, ali je za Jahu rekao da se nije vidio s Mičelom.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vikiliks-astronaut-trazio-sastanak-s-obamom-zbog-vanzemaljaca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])