Vrijeme danas – hladno i oblačno

Objavljeno: 11. 10. 2016 u 10:38h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladno vrijeme, sa kišom mjestimično, koja će biti češća i jača na istoku.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 11, na jugu 17, a u višim predjelima četiri stepena Celzijusovih, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Tokom jutra preovladavaće oblačno i tmurno vrijeme, u kotlinskim predjelima sa maglom.

Poslijepodne jača kiša na istoku, a na jugu pljuskovi. Na zapadu će doći do pada temperature i priticanja hladnijeg vazduha, tako da se prema večeri u planinama očekuje slab snijeg.

Najviše suvog vremena na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak tri, Kneževo četiri, Sokolac i Mrkonjić Grad i Šipovo pet, Čelinac i Čemerno šest, Prijedor, Istočno Sarajevo, Novi Grad, Brod, Srbac i Rudo sedam, Banjaluka, Bijeljina, Gradiška i Doboj osam, Foča, Ugljevik i Bileća devet i Trebinje 11 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-hladno-i-oblacno/||claudebot