Prnjavor: Udario biciklistu, pa pobjegao

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 11:49h

Radmilo Simić (27) iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta gdje je Folksvagenovim kedijem, u naselju Donja Ilova, udario sedamnaestogodišnjeg biciklistu, saznaju “Nezavisne”.

Uhapsili su ga pripadnici Policijske stanice Prnjavor, a terete ga za nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

“Policijskoj stanici Prnjavor, 8. oktobra oko 21.30 časova, prijavljeno je da je sedamnaestogodišnjak povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi dok se kretao biciklom lokalnim putem Donja Ilova – Šibovska, u mjestu Donja Ilova, gdje ga je udarilo nepoznato lice sa kedijem, a koje se nakon saobraćajne nezgode udaljilo sa lica mjesta”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Potom su, postupanjem po zaprimljenoj prijavi, a na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policajci utvrdili da je riječ o Simiću.

“Alkotestiranjem je utvrđeno da on ima 1,2 g/kg alkohola u organizmu”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prnjavor-udario-biciklistu-pa-pobjegao/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot