Nagrada od 30.000 evra za informacije o nestalom Nemanji Medinu

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 18:32h

Uprava policije Crne Gore obećala je danas nagradu od 30.000 evra za informaciju koja će pomoći u pronalasku nestalog Nemanje Medina /24/ iz Petrovca.

“Pravo na nagradu ne pripada licu koje je dalo obavještenje ukoliko Uprava policije već raspolaže tim obavještenjem” – navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije dodaju da se informacije mogu dati na broj telefona 122 ili lično u najbližoj policijskoj stanici.

Navodi se da policijski i službenici Agencije za nacionalnu bezbjednost /ANB/, kao i članovi njihovih porodica nemaju pravo na nagradu.

Petrovčanin Nemanja Medin /24/ koji je nestao 8. jula nakon što je iz kuće krenuo u pravcu Virpazara vozio je bijeli “megan”, koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov Do.

Njegova porodica, prijatelji, policija i vojska tragali su za njim, a sonarom je pretraživano i dno Skadarskog jezera. Do sada nijedna potraga nije dala rezultate.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nagrada-od-30-000-evra-za-informacije-o-nestalom-nemanji-medinu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])