Miss BiH za 2016. godinu je Halida Krajšnik (Video)

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 14:03h

Halida Krajšnik je najljepša djevojka Bosne i Hercegovine, odlučeno je na izboru za Miss BiH koji je održan sinoć  u Sarajevu. Novoj Miss BiH titulu je zvanično predala prošlogodišnja pobjednica Marijana Marković.

Pobjednica će Bosnu i Hercegovinu predstavljati na izboru Miss Svijeta 2016 koji će se održati 20. decembra u Washingtonu.

Za prvu pratilju proglašena je Dina Kahrimanović, a za drugu pratilju Lejla Šećerbegović.

Miss fotogeničnosti je Suzana Pržulj, a Miss internet Sedina Batalević. Miss ABC Fashion TV model za 2016. je Irena Dujmenović, dok je miss televotinga Tamara Lukić.

Manifestacija ljepote koju je vodila Sanja Popović, održana je u Kongresnom centru hotela Terme na Ilidži, a u finalu je učestvovalo 20 najljepših djevojaka iz naše zemlje.

Izbor za Miss BiH ove je godine promovisao mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva. Također, organizatori su istakli posebnu promociju tema od općeg interesa, kao što je udomljavanje pasa lutalica. Ovogodišnja akcija manifestacije nosila je naziv “Spasi jedan život i usvoji! Pomozimo im! Prekrasni psi koji traže svoj novi dom!”.

U muzičkom dijelu programa gledaoce su zabavljali Amir Kazić Leo i Hanka Paldum. Manekenke modne agencije ABC Models predstavile su najnovije modele modne kuće Carmen Line i Daniel's, a oficijelne modne kuće izbora Miss BiH 2016 bile su Shooter, Timeout, Deichmann, Exclusive Lingerie i Anastasija Fashion.

https://www.youtube.com/watch?v=aMKavTlREq4

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/miss-bih-za-2016-godinu-je-halida-krajsnik-video/||claudebot