Najljepše djevojke Bosne i Hercegovine u trci za”Miss Svijeta 2016” (Foto)

Objavljeno: 9. 10. 2016 u 14:54h

Bosna i Hercegovina dvadeset prvi put bira djevojku “najljepšu među najljepšim” koja će učestvovati na izboru “Miss Svijeta 2016” a koji će se održati 20. Decembra 2016 u Washingtonu.

Približava se finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2016 koji je na programu u direktnom prenosu na javnom servisu dvije televizije Federalnoj i Televiziji Republike Srpske na dan 09.10.2016. s početkom u 21:00h u Sarajevu Kongresni Centar Hotela Terme Ilidža.

Kao i svih proteklih godina, izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo.

Ovogodišnja akcija nosi naziv “SPASI JEDAN ŽIVOT I USVOJI”! Pomozimo im! Prekrasni psi koji traže svoj novi dom!” Nakon priprema na Korčuli gdje je domaćin našim finalistkinjama bio Hotel Marko Polo slijedi dolazak u Sarajevo i odbrojavanje do početka izbora.

Oficijelne modne kuće izbora Miss BiH 2016 su Shooter, Timeout, Deichmann, Exclusive Lingerie, Anastasija Fashion… Manekenke modne agencije ABC Models će revijalno predstaviti najnovije modele modne kuće Carmen Line i Daniel's.

U muzičkom dijelu programa učestvuju Amir Kazić Leo, Hanka Paldum, a program vodi Sanja Popović. Za estetsku pripremu naših finalistkinja pobtinuće se kompanija Didaco, koji su ekskluzivni distributeri brendova „Selective proffessional“ i „Rimmel“ za BiH.

VI ODLUČUJETE ko će biti ovogodišnja MISS TELEVOTING BIH 2016. Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od 03.10. pa do kraja finalnog izbora, plasira se u TOP 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i dobiće lentu MISS TELEVOTING BIH 2016.

Cijena poziva je 1 KM + 17%PDV. Ovo ce biti noć blještavila i ljepote a naravno prave zvijezde večeri su 20 finalistkinja. Galerija

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/najljepse-djevojke-bosne-i-hercegovine-u-trci-zamiss-svijeta-2016-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot