Zbog uragana – auto u dnevnoj sobi! (Foto)

Objavljeno: 8. 10. 2016 u 16:04h

Jedna porodica u Karolini došla je na ekstremnu ideju kako da od razornog uragana Metju obezbjedi – svog četvorotočkaša.

Uragan Metju izazvao je haos na Haitiju i Bahamima, i ozbiljno je prijetio jugoistoku SAD. Mnoge porodice su evakuisane, više od dva miliona ljudi, a da bi zaštitili ono svoje najvrednije mnogi Amerikanci dolaze i na najsuludije ideje.

Tako je jedan par na Floridi preduzeo ekstremne mjere da bi zaštitio – svog četvorotočkaša.

screenshot_1

Kako se razorno nevrijeme približavalo obalama SAD, Adriana i njen zaručnik Geri su shvatili da nema mjesta u garaži i za njenu novu “tojota venzu”.

Jedino rješenje do kojeg su došli je da skinu stražnja klizeća vrata i auto uvezu direktno u dnevnu sobu, javlja ABC.

Adrijana je za medijsku kuću prokomentarisala samo da “jeste ludo ali savršeno djeluje”.

hurricane-matthew-car2

Uragan Metju odneo je na Haitiju gotovo 900 života, a broj žrtava u SAD je znatno manji – šest jer je oluja oslabila sa kategorije 5 na kategoriju 3.

Stanje uzbune je proglašeno u Floridi, Džordžiji, i u obje Karoline.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zbog-uragana-auto-u-dnevnoj-sobi-foto/||claudebot