Lopovi sa torbama punim alkohola nabasali na policajca

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 12:12h

Trojicu lopova, sa više torbi punih alkohola, uočio je policajac Policijske stanice Prijedor 1, nakon čega su oni ostavili ukradenu robu, te pobjegli.

“Nezavisnim” je potvrđeno da je policajac kradljivce primijetio prekjuče u 3.30 časova, tokom obezbjeđenja zgrade Centra javne bezbjednosti Prijedor.

“Nakon što su lopovi shvatili da ih je policajac uočio, te da je on krenuo prema njima u namjeri da ih legitimiše, dali su se u bjekstvo, te su odbacili pet putnih torba i jedan kofer u kojima je pronađena veća količina alkoholnog pića”, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Policajci su, pregledom šireg lica mjesta, pronašli metalnu kasu, dva kofera i par crnih vreća u kojima se takođe nalazila veća količina alkohola i manja količina drugih artikala.

“Naknadno je utvrđeno da su lopovi, neposredno prije nego što su uočeni, pokrali trgovinu u Svetosavskoj ulici u Prijedoru”, kažu iz policije.

Marija Matić, portparol CJB Prijedor, saopštila je da, prema izjavi vlasnika, materijalna šteta iznosi oko 6.300 KM. Nakon uviđaja pronađeni alkohol vraćen je vlasniku trgovine, a policija nastavlja potragu za kradljivcima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/lopovi-sa-torbama-punim-alkohola-nabasali-na-policajca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot