Navijači Kosova i Hrvatske skandirali: “Ubij Srbina! Srbe na vrbe!” (Video)

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 20:29h

Navijači reprezentacija Kosova i Hrvatske uoči večerašnje utakmice u Skadru (20.45 sati) pažnju su posvetili Srbima. Dokaz tome je i video snimak na kojem se jasno čuju zajednički pokliči “Ubij Srbina” i “Srbe na vrbe”.

Međutim, da u Skadru ne protiče sve u ovakvom ambijentu pobrinuli su se navijači Hajduka iz Splita, koji su upali u jedan hotel i provocirali navijače domaće ekipe.

Podsjetimo navijači splitskog Hajduka su juče najavili da planiraju da izazovu nerede i prekinu utakmicu između Kosova i Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Navijačka grupa “Torcida” sprema akciju da prekine meč u albanskom Skandru, a takve sumnje potvrdio je i povjerenik za bezbjednost Fudbalskog saveza Hrvatske Miroslav Marković.

“To nisu glasine, nego informacije koje operativnim radom skupljamo sa raznih strana. Kada se one potvrde sa više mjesta šaljemo ih organizatorima. Ne želimo da izlazimo sa detaljima da ne bismo ugrozili rad policije, ako svako odradi svoj posao biće u redu”, rekao je Marković.

On je dodao da se za bezbjednost brinu albanska i kosovska policija, kao i da vjeruje da će svaki incident biti sveden na minimum. “Postoji informacija da se planiraju neredi, ali ne mogu da kažem koliko je ozbiljna. Imamo odličnu saradnju sa policijom”, poručio je Marković.

Utakmica između Kosova i Hrvatske igra se večeras od 20.45 sati u Skadru.

https://www.youtube.com/watch?v=xbEiqpx94MY

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/navijaci-kosova-i-hrvatske-skandirali-ubij-srbina-srbe-na-vrbe-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])