Narkotik lansiraju kao brend i koriste ga za inspiraciju

Objavljeno: 5. 10. 2016 u 11:51h

Mnoge poznate ličnosti iz svijeta muzike, mode i filma su otvoreno priznale da konzumiraju marihuanu.

Uživanje ovog narkotika se smatra jednim od najvećih problema današnjice, a psiholozi dodaju da ovaj problem postaje veći upravo zbog poznatih ličnosti koje javno promovišu marihuanu i zalažu se za njenu legalizaciju.

Stručnjaci dodaju da ovaj trend promocije kanabisa navodi veliki broj mladih ljudi da se okrenu ovom poroku upravo zato što njihovi idoli iz svijeta muzike, mode i filma javno staju u odbranu ovog narkotika.

Jedan od najvećih zagovarača legalizacije marihuane je američki reper Snup Dog, koji je ovu drogu u više navrata opjevao u svojim tekstovima. Reper se, takođe, društveno angažovao u borbi za legalizaciju marihuane.

Prije godinu dana, Snup je lansirao svoj brend marihuane pod nazivom “Leafs by Snoop”, odnosno “Snupovo lišće”.

“Uživam u marihuani već 20 godina, u tome sam majstor. Vjerujte, moji proizvodi će biti najbolje što možete nabaviti”, rekao je reper.

Njegov brend marihuane će se prodavati u američkoj saveznoj državi Kolorado, gdje je marihuana potpuno legalna.

Osim poznatog repera, i američka pop zvijezda Džastin Timberlejk nije krio da uživa u pušenju kanabisa, a kao povod za ovo pjevač ističe potrebu da s vremena na vrijeme isključi mozak.

U intervjuu za časopis “Plejboj”, Timberlejk je rekao da uživa dok puši džoint. Slično je uradio i veteran Holivuda, glumac Morgan Frimen, koji je priznao za “The Gurdian” da se nikada “nije skinuo sa trave”.

Takođe, glumac, koji je nedavno napunio 78 godina, otkrio je odakle crpi energiju za snimanje filmova.

“Ako pušiš dovoljno marihuane, imaćeš i dovoljno energije”, rekao je svojevremeno Frimen.

Profili na drušvenim mrežama pop pjevačice Rijane prepuni su fotografija na kojima pozira sa džointom, a prošle godine pjevačica je najavila i lansiranje svoje linije marihuane.

Njen primjer prati i kontroverzna pjevačica Ledi Gaga, koja je mnogo puta javno izjavila da joj marihuana koristi kao sredstvo inspiracije.

“Konzumiram dosta marihuane kada pišem pjesme, jer tako mi inspiracija dolazi sama od sebe”, rekla je Gaga.

Britni Spirs je otkrila da je, nakon što je snimila prvi hit singl “Hit me baby one more time” konzumirala marihuanu bez prestanka.

Sada, međutim, priznaje da je prestala da je koristi, ali da je u stanju “da se naduva od dima na koncertu”, jer njena publika voli da zapali džoint dok je sluša.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/narkotik-lansiraju-kao-brend-i-koriste-ga-za-inspiraciju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot