Teška saobraćajna nesreća: U sudaru teretnog i putničkog vozila jedna osoba poginula

Objavljeno: 4. 10. 2016 u 18:40h

Na magistralnom putu M-17 u Zenici na isključenju u grad u naselju Blatuša jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP-a ZDK u nesreći su učestvovali teretno i putničko vozilo. Uviđajne ekipe su na mjestu nesreće.

Prema prvim podacima sa lica mjesta, poginula je jedna osoba iz putničkog automobila, koju su vatrogasci izvukli iz smrskanog vozila, jer je bila priklještena.

Nažalost, prethodno su ljekari Hitne pomoći mogli samo konstatovati smrt. Nije poznato da li ima još povrijeđenih osoba, kao ni ko su učesnici nesreće.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/teska-saobracajna-nesreca-u-sudaru-teretnog-i-putnickog-vozila-jedna-osoba-poginula/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])