Srebrenica: Grujičić prijavio nove prijetnje!

Objavljeno: 4. 10. 2016 u 20:09h

Mladen Grujičić, kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica, danas se obratio u policijskoj stanici. Tamo je prijavio prijetnje smrću koje su dobili on i njegova porodica u sms porukama i na Fejsbuku.

Grujičić tvrdi da iz poruka stoje prijatelji njegovog protivkandidata za načelničku fotelju Ćamila Durakovića.

“Radi se o prijateljima Ćamila Durakovića koji slijede njegovu politiku, politiku zavađanja i politiku sijanja mržnje. Međutim, smatram da je to jedan mali broj ljudi koji djeluju sa strane da neće doprinijeti destabilizaciji Srebrenice ovih građana koji žive ovdje. Moja poruka Srebreničanima je da nemaju čega da se plaše da će ovdje sve biti u redu”, poruka je Mladena Grujičića, kandidata za načelnika opštine Srebrenica.

“Ozbiljan sam čovjek i političar i osuđujem prijetnje koje su stigle na adresu mog suparnika”, odgovara Ćamil Duraković.

Kaže da na njegov broj, takođe svakodnevno pristižu prijeteće poruke.

“Ne mogu da vjerujem da neko ko želi da se bavi ozbiljno politikom nije spreman da se dese i takve stvari, ali policija je tu da radi svoj posao i da otkrije sve one koji stoje iza takvih poruka i motive da nekom takve poruke budu upućene. Tako da ja evo solidarišem se sa svojim protivkandidatom i znam da mu nije jednostavno, kao što nije ni meni. I mislim da bi najružije bilo da jedan drugog počnemo optuživati ko je kome, šta pripremio ili spremio”, navodi Ćamil Duraković, kandidat za načelnika opštine Srebrenica.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina ATV-u je potvrđeno da policija u Srebrenici vodi istragu po Grujičićevoj prijavi.

“Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su obavijestili nadležno tužilaštvo i postupajućeg tužioca. Prijava je definisana kao krivično djelo ugrožavanje sigurnosti”, izjavila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Prema podacima Centralne izborne komisije BiH, poslije obrađenih 24 od 27 biračkih mjesta u Srebrenici, Grujičić ima 3.957, a Duraković 1.645 glasova.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srebrenica-grujicic-prijavio-nove-prijetnje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])