Koje političke opcije na izborima nisu dobile nijedan glas?

Objavljeno: 4. 10. 2016 u 09:59h

U 24 opštine Bosne i Hercegovine na lokalnim izborima pojavili su se kandidati ili stranke za opštinske odbore/vijeća koji nisu dobili nijedan glas. Najviše ih je bilo u Zvorniku, gdje se našlo čak 14 kandidata bez ijednog glasa birača.

Na ovoj neslavnoj listi od stranaka se najčešće pojavljuju Savez za novu politiku, Srpska radikalna stranka 9. januar, Demokratska stranka invalida BiH i USD BH.

Nakon Zvornika, opštine sa najvećim brojem kandidata bez glasova, tu su i Doboj u kojem je šest kandidata bez ijednog glasa – Koviljka Lugonjić, Branislav Cvjetković, Željko Šujić, Mirjana Savić, Sanja Pavlović i Vladimir Jović. U Stanarima su bez povjerenja glasača ostali USD BH, Mladen Stokić, Velibor Erić, Liberalna stranka BiH i Ekološka partija RS, dok su u Ugljeviku sa nulom završili Goran Miljanović, USD BH, Slađan Cvjetinović, Savez za novu politiku, Goran Gajić, Radivoje Lukić i Slavko Pavlović.

U Bijeljini su “kratkih rukava” ostali Darko Miletić, Marija i Slađana Popović, a u Milićima Ekološka partija RS, USD BH i Ibro Alić. U opštini Lopare bez povjerenja glasača završili su Demokratska stranka invalida BiH, USD BH i stranka Povratak otpisanih, u Trebinju niko nije glasao za A-SDA i kandidata Ristu Dugonjevca, a u Istočnom Novom Sarajevu najlošije su prošle Srpska napredna stranka i Demokratska stranka invalida BiH.

Nijedan birač iz Sapne nije zaokružio ime Šemsudina Bešića niti Asima Hasanovića, a stranka koja je s nazivom Povratak otpisanih imala velike apetite ostala je uskraćena za glasove u Ključu.

Na ovoj listi su se našli i Alija Ramić (Kakanj), Milovan Đerić (Sokolac) i Siniša Tankosić (Kozarska Dubica).

Detaljne informacije možete pronaći na www.izbori.ba.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/koje-politicke-opcije-na-izborima-nisu-dobile-nijedan-glas/||claudebot