Grujičić: Prijeteće poruke me neće zastrašiti

Objavljeno: 4. 10. 2016 u 12:22h

Kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da su prijeteće SMS poruke koje su mu upućene vrsta pritiska da bi ga zastrašili da odustane od kandidature za načelnika opštine, što je neprihvatljivo jer on ne zastupa samo sebe nego srpski narod.

Grujičić je rekao da ranije nikada nije dobijao prijetnje, te da je prijavio ovaj slučaj Policijskoj stanici u Srebrenici i da su inspektori identifikovali osobu sa čijeg je telefonskog broja upućena prijetnja.

“Prijavio sam ovaj slučaj policiji i rečeno mi je da ću imati adekvatnu zaštitu. Imam povjerenje u organe bezbjednosti Republike Srpske i nadam se da će svi koji se koriste prijetnjama i ucjenama biti otkriveni i sankcionisani jer je neprihvatljivo da se nekome prijeti zato što se kandidovao da na demokratskim izborima bude biran na određenu dužnost”, rekao je Grujičić.

Grujičić je istakao da shvata mržnju koja je ispoljena u prijetećoj poruci i takve pokušaje pojedinaca i određenih ostrašćenih krugova da ne biraju načine da spriječe njegov izbor za načelnika opštine, ali da je on prihvatio kandidaturu i da dostojanstveno čeka izborne rezultate, očekujući da će biti novi načelnik opštine u kojoj je rođen i živi sa porodicom.

On je istakao da ga prijetnje neće zastrašiti, da vjeruje da će policija profesionalno obaviti svoj posao i da će prestati pokušaji prijetnji i zastrašivanja.

Na privatni telefon zajedničkog kandidata srpskih stranaka za načelnika srebreničke opštine Mladena Grujičića sinoć u 20.10 časova stigla je nova prijeteća SMS poruka u kojoj se prijeti njegovoj porodici klanjem ukoliko se ne isele iz ove opštine.

Poruka je vulgarnog i prijetećeg karaktera, sa psovkama i prijetnjom smaknućem njemu i porodici.

Prva upozoravajuća, odnosno prijeteća SMS poruka sa zaštićenog telefonskog broja stigla je juče na telefon Mladenove supruge Zorice što su Grujičići, takođe, prijavili policiji.

U jučerašnjoj poruci stoji: “Pratićemo i tebe i muža od danas još. Imate pozdrav oboje. Pamet u glavu”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/grujicic-prijetece-poruke-me-nece-zastrasiti/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])