Tri mladosti ugašene na drumu

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 12:17h

Tri mladića poginula su juče u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na području Gradačca i Doboj Juga.

Adnan M. (29) i Mirza B. (22) iz Srebrenika poginuli su oko 3.30 časova kada je Adnan M. upravljajući “opel korsom” izgubio kontrolu nad vozilom usljed čega je ono sletjelo i prevrnulo se pored puta u mjestu Vučkovci.

Mještanin Matuzića kod Doboja S. S. (30) poginuo je kada je upravljajući “škodom” podletio pod šleper. Prema priči očevidaca, vozač “škode” je na punoj liniji preticao dva vozila. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je “audi” bez svjetala koji je u tim momentima preticao šleper. Izbjegavajući direktan sudar S. S. je skrenuo “škodom” udesno, udario u ivičnjak i odbio se pod teretnjak. Kamion je vukao školjku “škode” još 50 metara, a onda sletio s puta i prevrnuo se. “Audi” bez svjetala je prošao pored kamiona i “škode” i sudario se sa “pasatom”. Međutim, nije se zaustavio, već je pobjegao. Prošao je kroz crveno svjetlo na semaforu u Matuzićima i uputio se prema Tešanjci.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tri-mladosti-ugasene-na-drumu/||claudebot