Srpkinja namjerno pregažena u Beču

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 18:15h

Bečka policija traga za jednim ili više mladića koji su namjerno pregazili Sanju L. (22), porijeklom iz Srbije, nakon kraće svađe ispred diskoteke u kojoj se uglavnom okuplja omladina sa Balkana.

Djevojka je zadobila teške povrede i trenutno se nalazi u bolnici. Prema prvim procjenama doktora, lobanja joj je napukla.

A, sve se desilo u bečkom kvartu Favoriten, gdje se nalazi popularni “Balkan Disco”. Sanja L. je negdje oko 6:30 krenula kući sa prijeteljima, ali se ispred diskoteke verbalno sukobila sa mladićima, koji su je u jednom momentu opkolili.

Jedan od mladića nije želio da je pusti, ali je njena prijeteljica pokušala da smiri situaciju, rekavši da idu autobusom kući. Međutim, kada su krenule prema autobuskoj stanici, jedan od mladića je sjeo u automobil i velikom brzinom krenuo i namjerno pregazio Sanju L.

Policija je već preuzela video snimke iz kluba, a vlasnik kluba Toni Jurić kaže da ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

”Policija pregleda snimke sa video nadzora, kako bi vidjeli da li su mladići bili klubu”, izjavio je Jurić za austrijski Kurier.

Prema riječima doktora, djevojka ima teže povrede, ali je navodno u stabilnom stanju, iako još uvijek ne može da da iskaz policiji.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srpkinja-namjerno-pregazena-u-becu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot