Miholjsko ljeto još traje: Danas sunčano i toplo, temperature do 28 stepeni

Objavljeno: 1. 10. 2016 u 09:03h

Duvaće slab do umjeren vjetar, koji će tokom dana u Krajini i Hercegovini ponegdje biti pojačan, južnog i jugozapadnog smjera.

Najviša temperatura vazduha će se kretati od 24 do 28, a u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Sokolac jedan stepen, Kalinovik četiri, Nevesinje, Šipovo i Livno pet, Bjelašnica, Bugojno i Čemerno šest, Sarajevo, Gacko, Han Pijesak, Jajce i Zenica sedam, Bileća, Mrkonjić Grad, Ribnik i Sanski Most osam, Tuzla, Srebrenica, Foča, Rudo i Višegrad devet, Doboj, Novi Grad, Prijedor i Zvornik deset, Banjaluka i Mlječanica 11, Bijeljina i Trebinje 12, Gradačac 15, Bihać 16 i Krupa na Uni 17 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/miholjsko-ljeto-jos-traje-danas-suncano-i-toplo-temperature-do-28-stepeni/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])