Bilbord Novaka Đokovića koji je razbjesnio Beograđane (Foto)

Objavljeno: 1. 10. 2016 u 09:49h

Bilbord s likom najboljeg srpskog sportiste svih vremena na Slaviji osvanuo je s docrtanim brčićima i kukastim krstom na grlu, a prolaznici su se zgražavali.

Većina Beograđana je osudila ovaj vandalski čin, s obzirom na to da je Novak, kao najbolji sportista, ponos Srbije. Ističu, Đoković je najbolji ambasador i nikako nije primjereno da se poredi sa jednim od najvećih diktatora svijeta svih vremena.

nole

“Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsjednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz Srbije, on digne tri prsta i kaže: ‘Novak Đoković.’ Cijeli svijet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota”, rekao je za Kurir Beograđanin nam Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje: “To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovjek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila”.

Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje „umjetnika“ koji je crtao po bilbordu.

“Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovdje je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovjek koji nas predstavlja svuda po svijetu i uvijek nam obijeli obraz. Žalosno”.

Njegov sugrađanin Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.

“Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vrijeme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primjer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svijetu”, gotovo u dahu je rekao Dragan.

Nisu poznati počinioci ovog vandalskog čina, kao ni motiv zbog kojeg je on napravljen.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bilbord-novaka-dokovica-koji-je-razbjesnio-beogradane-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot