Nazdravite sa Jackom u čast 150 godina njegovog postojanja

Objavljeno: 29. 9. 2016 u 12:45h

Jack Daniel’s destilerija, iz koje izlazi najprodavaniji viski na svijetu, ove godine slavi 150 godina postojanja, a globalnoj proslavi pridružila se i Bosna i Hercegovina.

Uspješno poslovati vijek ipo nije mala stvar, pa je Jack odlučio slaviti cijelu godinu.

Nakon lova na bačvu u 8. mjesecu, Jack organizuje zabavu naziva D150 – i svi su u pozvani. Zabava će se održati u četvrtak, 29. septembra u City Pub-u u Sarajevu, na lokaciji gdje se u toku lova i skrivala bačva Old No.7., a pozvan je i Emir Pleh koji je uspješno pratio tragove na Facebook stranici Jack Daniel's-a i pronašao skrivenu bačvu.

Ovo će biti prilika da se predstavi posebno izdanje Jack Daniel’s viskija koji je napravljen posebno za 150. godišnjicu destilerije.

“Željeli smo ponuditi unikatan viski u kojem će, vjerujemo, uživati kolekcionari, ali i svi fanovi Jacka, jer je poseban kao i godišnjica koju obilježava. Sadrži nešto više postotaka alkohola, točnije, 43%, te je, umjesto poznatim bijelim slovima, slavljenički opisan zlatnom verzijom slova”, kazali su iz Jack Daniel’s destilerije.

Nije ni čudo što je upravo septembar mjesec kada je Jack odlučio nazdraviti sa svojim fanovima. Upravo u ovom mjesecu slavi se i rođendan čovjeka kojem pripadaju zasluge za postojanje ovog nadaleko čuvenog viskija. Iako niko sa sigurnošću ne može reći kada je tačno gospodin Jack Daniel rođen (u požaru su stradale matične knjige u njegovom rodnom Lynchburgu, Tennessee), smatra se da je rođen nekad u septembru 1850. godine. Njegov rođendan se stoga proslavlja tokom cijelog septembra. Tim povodom, na party-u, koktel majstori će praviti popularni koktel Lynchburg lemonade, kao podsjetnik na način kako se limunada konzumira u Lynchburgu, Jackovom rodnom mjestu.

Za muzičku podlogu na D150 party-u biće zadužen St.Louis Band iz Beograda nastao 2008. godine, s idejom da osvježi klupsku scenu na prostoru bivše Jugoslavije. Pune najpoznatije klubove u regionu i šire, a česti su gosti na velikim festivalima. Repertoar benda sastoji se od poznatih stranih i domaćih pjesama, sviranih u drugačijim aranžmanima i u specifičnoj izvedbi.

Uz vrhunski viski i odličnu muziku, te atraktivne Jackove hostese biće ovo noć za pamćenje.

D150 Party počinje u 21:30h. Pridružite se i nazdravite novim okusom Jack Daniel's viskija!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nazdravite-sa-jackom-u-cast-150-godina-njegovog-postojanja/||claudebot