Lopovi iz Teslića odnijeli i pare i jagnje

Objavljeno: 29. 9. 2016 u 12:52h

Policijska stanica Teslić podnijela je izvještaj protiv M.J. i još jednog maloljetnika zbog sumnje da su od juna do septembra počinili brojne krađe, a plijen im je bio prilično raznolik: od novca i cigareta, pa do – jagnjeta.

Policija ih tereti da za sedam teških krađa, dva pokušaja teške krađe, te još tri krađe.

“Oni su u junu u mjestu Gornji Teslić ukrali akumulator sa radne mašine vlasništvo SZTR ‘Lazija’ i provalili u kiosk ‘Maja C’ u Tesliću, odakle su otuđili veću količinu cigareta”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Već u sljedećem mjesecu ovaj tandem je u mjestu Gornji Teslić ukrao jagnje vlasništvo Z.J. i provalio u trgovinu “Pink” u mjestu Đulić, odakle su pobjegli sa većom količinom cigareta.

Nisu mirovali ni u avgustu, već su pokušali provaliti u salon zabavnih igara “AS” u Tesliću, u čemu ih je spriječio alarm koji se aktivirao, ali i u trgovinu “Šujić-prom” u mjestu Ranković.

“U tom mjesecu provalili su u kafić ‘Studenac’ u mjestu Stenjak odakle su otuđili novac, u ugostiteljski objekat ‘Flamingos’ u Gornjem Tesliću te ukrali novac, a u mjestu Buletić upali su u kafiće ‘Zavičaj’ i ‘Anđa’ odakle su otuđili mobilne telefone, novac i alkoholna pića. Pokrali su i trgovinu ‘Gojić’ u mjestu Gornja Radnja odakle su otuđili novac i cigarete”, rekao je izvor “Nezavisnih” iz policije.

Nestašni dvojac je u ovom mjesecu provalio u kafić “Cepelin” u mjestu Donji Ružević odakle su ukrali novac, cigarete, kacigu i ručni sat.

“Dio otuđenih predmeta je pronađen i biće vraćeni vlasnicima”, saopšteno je iz CJB Doboj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/lopovi-iz-teslica-odnijeli-i-pare-i-jagnje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot