Sedmogodišnjak povrijeđen u prevrtanju utovarivača

Objavljeno: 26. 9. 2016 u 18:35h

Sedmogodišnji M. B. iz Modriče, koji je teško povrijeđen prilikom prevrtanja utovarivča u mjestu Skugrić kod Modriče, zadobio je frakturu lobanje, a njegovo zdravstveno stanje je zasada stabilno.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske kažu da je dječak juče u 17.55 časova primljen na Kliniku za dječiju hirurgiju, a potom je premješten u Službu za neurohirugiju.

“Pacijent je u UKC RS dovezen iz Opšte bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju sa teškom tjelesnom povredom, odnosno frakturom lobanje. Pacijent je hirurški zbrinut i njegovo zdravstveno stanje je zasada stabilno” – rekao je dežurni ljekar dr Jugoslav Đerija.

Dječak je povrijeđen u nedjelju oko 13 časova kada je pao sa utovarivača, kojim je upravljao Gvozden Jovanović iz Modriče. U policiji navode da je ispred njih u automobilu bio dječakov otac Dalibor Bijelić, inače vlasnik radne mašine koja se prevrnula.

“Nesreća se dogodila na lokalnom putu u Skugriću. Prvi rezultati istrage ukazuju da je dječak išao s ocem i njegovim prijateljem da radi na njivi u zaseoku Orahove. Kada su se lokalnim putem vraćali prema zaseoku Simići Bijelić je automobilom išao ispred radne mašine koja se iznenada ugasila, vjerovatno zbog nedostatka goriva. U tom trenutku mašina je krenula unazad i vozač je izgubio kontrolu nad utovarivačem koji se potom prevrnuo na bočnu stranu i dječak je pao na zemlju i tom prilikom je teško povrijeđen” – navode u CJB Doboj.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sedmogodisnjak-povrijeden-u-prevrtanju-utovarivaca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot