Stanje na referendumskim mjestima i dalje bezbjedno

Objavljeno: 25. 9. 2016 u 11:46h

Stanje bezbjednosti na referendumskim mjestima i na području cijele Republike Srpske i dalje je povoljno i sve aktivnosti se odvijaju planiranom dinamikom, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Štab MUP-a “Izbori 2016” prati i preduzima mjere i radnje s ciljem održavanja povoljne bezbjednosne situacije u Republici Srpskoj zbog održavanja referenduma o Danu Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva podsjećaju da, zbog održavanja referenduma, lokacije za izdavanje ličnih dokumenata MUP-a Republike Srpske rade danas od 7.00 do 19.00 časova.

Dokumenti kojima se dokazuje identitet glasača su lična karta, putna isprava i vozačka dozvola.

Ministar unutrašnjih poslova donio je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju i zabrani saobraćaja za teretna vozila sa više od 3,5 tona ukupne mase, s ciljem nesmetanog i bezbjednog odvijanja svih aktivnosti povodom održavanja referenduma o Danu Republike Srpske.

Zabrana o prevozu eksplozivnih materija na području Srpske primjenjuje se od subote od 00.00 časova do danas do 24.00 časa.

Ministarstvo u sjedištu, centrima i stanicama javne bezbjednosti, te policijskim stanicama za ove dane ne izdaje odobrenje za prevoz eksplozivnih materija.

Naredba o zabrani saobraćaja za teretna vozila teža od 3,5 tona ukupne mase primjenjivaće se danas od 00.00 do 24.00 časa na svim putevima u Republici Srpskoj.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stanje-na-referendumskim-mjestima-i-dalje-bezbjedno/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot