Zoran Marjanović o Jeleninim modricama: Objasnio o čemu se radi

Objavljeno: 24. 9. 2016 u 16:53h

Snimak objavljen na društvenim mrežama, koji je podijelio prijatelj Marjanovića uzburkao je javnost. Na njemu se vidi kako Jelena Marjanović služi goste na slavi koja je bila nekoliko mjeseci prije nego što je ona ubijena.

Međutim, video ne bi bio toliko zapažen da na njemu Jelena nema modrice na licu.

Još uvijek nije poznato kako ih je zadobila, ali s obzirom na to da u toni negativnih komentara ima i onih koji optužuju njenog supruga Zorana, on je sve to demantovao.

“Sve je izmišljeno, to je foto-montaža! Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario! Pa na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimjećeno. Ovo je prevršilo svaku mjeru! Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube šta se sve pisalo o meni” – rekao je on za beogradske medije juče.

I Nada Topčagić, dugogodišnja prijateljica porodice Marjanović i Jelenina koleginica, tvrdi da Zoran nikad nije tukao Jelenu.

“Bila sam na toj slavi, čak sam i pjevala. To joj je bila posljednja slava. Jelena se mnogo trudila da je dobro pripremi. Bila je veoma raspoložena. Nisam primjetila nikakve modrice, niti bilo šta neuobičajeno. Ako ih je i imala, možda se negdje slučajno udarila. Bila sam veoma bliska s njom i sigurno bi mi rekla da ju je Zoran tukao. Bila mi je kao ćerka. Ma rekla bi mi, ne bi ona to trpjela. Jelena je bila veoma bliska sa Zoranom. Mnogo su se voljeli” – rekla je Nada.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine, dok je trčala po nasipu u Crvenki. Tijelo pjevačice otkriveno je poslijedvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa.

Izvor: Cafe.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zoran-marjanovic-o-jeleninim-modricama-objasnio-o-cemu-se-radi/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])