Tragedija kod Kozarske Dubice: Otimali se za volan traktora pa zgazili komšiju

Objavljeno: 23. 9. 2016 u 18:19h

Radenko Medić (56) iz sela Mirkovac kod Kozarske Dubice poginuo je kada ga je pregazio traktor na kojem su se za volan otimale njegove komšije Zdravko Paraš (60) i Nebojša Pejaković (38).

Nesreća se desila u srijedu oko 21.30 časova. Nesrećni Medić zadobio je teške povrede od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Nezvanično saznajemo da mu je preko stomaka prešao zadnji točak traktora.

Paraš i Pejaković su se navodno posvađali oko nabavke i prevoza ogrevnog drveta.

Iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti, navodeći inicijale, saopšteno je da su prije nesreće Medić, Paraš i Pejaković sjedili zajedno ispred kuće R. K. u Mirkovcu i pili.

“U jednom trenutku Paraš i Pejaković su se posvađali. Nastradali Medić sjedio je ispred parkiranog traktora na stolici. Nakon nekog vremena  Parašu je dojadila prepirka, pa se popeo na traktor u namjeri da ide kući. Za njim se popeo i Pejaković i počeo da otima volan iz Paraševih ruku. Tokom naguravanja između njih dvojice traktor je krenuo, oborio Medića sa stolice i pregazio ga” – navodi se u policijskom izvještaju.

Iz CJB Prijedor je saopšteno da je ovaj slučaj za sada okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti sa smrtnom posljedicom.

“Po nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka pokrenuta je istraga u cilju utvrđivanja svih okolnosti nesreće i uzroka smrti stradalog” – rekli su u CJB Prijedor.

Mještani

Mještani Mirkovca su u šoku zbog nesreće koja je zadesila  porodicu Medić.

“Medići su fini i čestiti ljudi. Paraš i Pejaković koliko znam nisu skloni sukobima. Vjerovatno je svemu doprinio i alkohol jer su navodno prije tragedije pili zajedno” – kazao je jedan mještanin Mirkovca ne želeći da mu pominjemo ime.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tragedija-kod-kozarske-dubice-otimali-se-za-volan-traktora-pa-zgazili-komsiju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])