Procurila surova istina: Šumaher je kao biljka

Objavljeno: 20. 9. 2016 u 15:16h

Advokat porodice Šumaher Feliks Dam otkrio je da bivši šampion Formule 1 ne može da hoda, pa čak ni da samostalno stoji.

Mihael Šumaher nalazi se u veoma teškom stanju gotovo tri godine nakon nesreće na skijanju u francuskim Alpima gdje je ozbiljno povrijedio glavu.

On je poslije nesreće gotovo deset mjeseci proveo na bolničkom liječenju, od čega šest u komatoznom stanju, a od tada se nalazi na rehabilitaciji u svojoj kući u okolini Ženevskog jezera, u mjestu Gland.

Iako novinari i fotoreporteri pokušavaju da saznaju pravi istinu, pravih informacija nema osim onih šturih koje povremeno iznosi Sabine Kem, Šumaherova predstavnica za medije.

Ipak, iz suda u Njemačkoj procurile su informacije o pravom stanju Šumahera i one govore da je bivši šampion živi gotovo kao biljka.

“Miror” je objavio da je porodica Šumaher tužila nemački magazin Bunte koji je objavio da se Mihaelovo stanje poboljšava i da može samostalno da hoda.

Taj magazin je pozivajući se na informacije “prijatelja Mihaela Šumahera” naveo “da se njegovo stanje poboljšava, da je mnogo smršao ali da uspijeva da napravi nekoliko samostalnih koraka, da povremeno stoji bez pomoći terapeuta koji su svakodnevno oko njega, kao i da može da podigne ruku”.

Advokat porodice Šumaher Feliks Dam rekao je na sudu da je to netačno i da bivši šampion Formule 1 ne može da hoda, kao i da nije u stanju da stoji bez pomoći medicinskog osoblja.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine pretrpio nesreću na skijanju u Francuskoj, poslije čega je mjesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpio oštećenje mozga, i život mu je bio ugrožen. Zvanične informacije o njegovom zdravstvenom stanju su rijetke.

Bivši direktor Ferarija Luka di Montecemolo u februaru je rekao da “informacije koje ima nažalost nisu dobre”.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/procurila-surova-istina-sumaher-je-kao-biljka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])