Sedam života ugašeno na drumovima minuli vikend u BiH

Objavljeno: 19. 9. 2016 u 10:48h

Sedam osoba je poginulo, dok su dvije teško povrijeđene u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na području Zenice, Dervente i Bijeljine.

U stravičnom sudaru “alfe romeo”, za čijim je volanom bio Benaris Telalović (21) iz Zenice i “ford fokusa”, kojim je upravljao njegov sugrađanin Š. S. (58), poginule su tri osobe, dok su dvije povrijeđene. Nesreća se dogodila u subotu oko 22.30 časova kod benzinske pumpe “Almi” u Zenici.

Na licu mjesta poginuli su Telalović i njegov saputnik Nedžad Delić (22) iz Zenice, dok je Haris Pajić (21) preminuo nakon nekoliko časova u zeničkoj bolnici. Nije poznato u kojem je vozilu bio Pajić.

U ovoj saobraćajci teške povrede zadobio je vozač “forda”, kao i I. M. (21). Oni su prebačeni u zeničku bolnicu.

“Š. S. je smješten na intenzivnu njegu Odjeljenja hirurgije, dok se I. M. nalazi na Odjeljenju traumatologije. Oba pacijenta stabilnog su zdravstvenog stanja”, kazali su u zeničkoj bolnici.

U mjestu Krteljevac na putu između Ljubuškog i Čapljine, takođe u subotu, oko 9.20 časova u direktnom sudaru “pežoa 206” i kamiona poginuli su Zlatko Bučec (75) i njegova supruga Dubravka (73). Bračni par iz Zenice nalazio se u “pežou” kojim je upravljao Zlatko, dok je za volanom teretnog vozila bio Franjo Merdžan iz Čapljine. Bučec je obavljao mnoge značajne funkcije u opštini Zenica, a u penziju je otišao sa mjesta zamjenika direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica.

Kako je došlo do ovog stravičnog sudara biće utvrđeno nakon policijske istrage.

Motociklista Aldin Delić (33) iz Maglaja poginuo je u subotu uveče kada je svojim “suzukijem” sletio s puta u Derventi. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu s ciljem utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nesreće.

Motociklista R. M. (22) iz Brčkog smrtno je stradao u petak naveče kada se upravljajući motociklom “kavasaki” sudario sa “fordom” i još jednim motociklom u Ljeljenči kod Bijeljine. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je preminuo u bijeljinskoj bolnici.

Identitet motocikliste R. M. naknadno je utvrđen pošto je kod sebe imao dokumenta na ime V. Dž. iz Orašja koji je, u stvari, vlasnik “kavasakija”.

Pješak

Šestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena kada je u subotu u ulici Nerkeza Smajilagića u Sarajevu udarila “opel korsa” za čijim je volanom bio njen sugrađanin H. R.

Ona je zbog težine povreda zadržana na liječenju u sarajevskoj bolnici. Policija je nakon uviđaja nastavila istragu s ciljem utvrđivanja uzroka nesreće.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sedam-zivota-ugaseno-na-drumovima-minuli-vikend-u-bih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])