Šokantan video snimljen u Sarajevu: Bahati vozač ugrozio nekoliko života, udario psa i produžio dalje (Video)

Objavljeno: 18. 9. 2016 u 15:21h

Uprkos tome što se na putevima BiH svakodnevno dešava i po nekoliko saobraćajnih nesreća, nerijetko sa smrtnim ishodom, vozači nikako da se nauče pameti.

Bahati i nesavesni građani sa svojim četvorotočkašima redovno „zaobilaze zakon“ i tako ugrožavaju svoju, ali i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Nepropisno parkiranje, vožnja preko dozvoljene brzine, preticanje na mjestima gdje to nije propisano, samo su neki od prekršaja koji se na ulicama Republike Srpske i FBiH evidentiraju svakodnevno, više puta.

Tako je juče u sarajevskom naselju Otoka snimljen vozač koji se suprotno svim zakonima o bezbjednosti u saobraćaju, prestrojava u drugu traku.

Da vozač koji je išao iza njega nije usporio, saobraćajna nesreća bila bi neizbježna. Ko zna sa kakvim posljedicama.

Snimak je završio na internetu i izazvao burne reakcije građana, koji su osudili nesavjesnog vozača, prvenstveno zbog toga što je na zadnjem sjedištu njegovog automobila sjedilo dijete.

Ipak, ovaj bahati i neodgovorni postupak, nažalost nije prošao bez posljedica. Kako se na snimku može vidjeti, automobil je udario psa.

Nakon toga, kratko se zaustavio, te nastavio dalje.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sokantan-video-snimljen-u-sarajevu-bahati-vozac-ugrozio-nekoliko-zivota-udario-psa-i-produzio-dalje-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])