Detalji nesreće kod Šipova: Ženu ubila struja iz muzilice za krave

Objavljeno: 17. 9. 2016 u 11:47h

Vojna Gavranić (60) poginula je u petak ujutru u mjestu Pribeljci, kod Šipova, kada je, u momentima dok je u štali namjeravala da pomuze krave, u struju uključivala električnu muzilicu, usljed čega je došlo do strujnog udara.

To su nam potvrdili policijski izvori, a mještani ovog sela kažu da se ni približno slična tragedija kod njih nikad nije dogodila, te da će se komšinice, kako ističu, sjećati kao vrijedne i čestite žene.

“Ona ima sina, kćerku i muža. Ko ju je našao u štali, stvarno ne znam. Riječ je o vrijednoj porodici koja se bavi poljoprivredom. Kako ju je ubio strujni udar – ne bih vam znao reći, jer nisam blizu njihove kuće”, priča za “Nezavisne” jedan od mještana Pribeljaca.

U čudu su i ostali mještani sela, udaljenog oko 20 kilometara od Šipova. Oni ističu da Vojnu nikad neće moći prežaliti.

“Evo, ostarjela sam, a od kada za sebe znam ovo doživjela nisam, niti sam čula da je neko ovako nastradao. Žao mi je Vojne kao da mi je rođena sestra! Ima zlatnu djecu. Sin joj nije oženjen, a kćerka je udata i već ima dijete”, priča jedna starija mještanka.

Ona kaže da je Vojnu često viđala, te da se uglavnom bavila poljoprivredom. Muzla je krave, a imala je i baštu.

“Gavranići su dobra familija, vrijedni ljudi! Ostade tuga. Cijelo selo od jutros samo o ovoj nesreći priča. Evo sad baš, nema ni 20 minuta, naiđe komšinica, kuka, plače za Vojnom. Pitala sam je kad je sahrana, ali ne zna ni ona”, napominje ta mještanka.

U Pribeljcima kažu da je vijest odjeknula kroz selo tek nakon što su vidjeli policijsko vozilo, što im je odmah bilo čudno. Policija je, kako nam je potvrđeno, obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Istraga se nastavlja, s tim što je, po dosad dostupnim informacijama, riječ o nesrećnom slučaju jer je nakon što je uključila muzilicu u struju došlo do silovitog udara električne energije, usljed čega je Gavranićeva na mjestu ostala mrtva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/detalji-nesrece-kod-sipova-zenu-ubila-struja-iz-muzilice-za-krave/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot