Tužila roditelje zbog fotografija na Facebook-u

Objavljeno: 16. 9. 2016 u 17:05h

Društvene mreže nekima mogu predstavljati veliki problem koji izgleda jedino sud može da riješi.

Objavljivanje fotografija na Facebook-u na kojima su osobe koje se stide tih fotografija, može predstavljati problem.

Ali, koje korake korisnici preduzimaju kada su u pitanju fotografije iz djetinjstva koje objavljuju njihovi roditelji?

Djevojka iz Austrije koja ima osamnaest godina tužila je svoje roditelje jer su na ovoj društvenoj mreži objavili njene fotografije stare sedam godina, naravno, bez njene dozvole.

Advokat djevojke je izjavio da su roditelji bez njenog pristanka objavili 500 njenih fotografija.

Djevojka je izjavila da oni ne znaju za sram i stid kao ni za granice, i da ih nije briga da li je ona na fotografijama na WC šolji ili je gola. Sve takve fotografije su završile onlajn, piše Mashable.

„Umorna sam od toga što me moji roditelji ne shvataju ozbiljno,“ izjavila je djevojka.

Šta će na kraju biti, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Mada, zakoni koji imaju veze sa društvenim mrežama i dalje treba da se razvijaju i da napreduju.

Sve u svemu, razmislite dvaput kada biste htjeli neku fotografiju svog djeteta da podijelite sa ostalim korisnicima na društvenim mrežama.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tuzila-roditelje-zbog-fotografija-na-facebook-u/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])