Stradao usljed prevrtanja traktora

Objavljeno: 15. 9. 2016 u 12:31h

Lice čiji su inicijali Z.M. sa područja opštine Teslić preminuo na licu mjesta od posljedica povreda zadobijenih prevrtanjem traktora prilikom izvlačenja i lagerovanja stabala iz šume u reonu Dubrave, opština Teslić

Tijelo preminulog izvučeno je ispod traktora juče u jutarnjim časovima, saopšteno je iz Centra javne bezbjednsoti Doboj.

Uviđajem, koji je izvršila policija iz Teslića, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja iz ovog grada utvrđeno je da je Z.M, usljed zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stradao-usljed-prevrtanja-traktora/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])