Bio je jedan od najplaćenijih glumaca na svetu, a sada nema prebijene pare

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 16:44h

Američki portal “Radar Onlajn“ izvještava da je holivudski glumac Čarli Šin dotakao samo dno.

Otkako je prošle godine objavio da je HIV pozitivan njegov život se promijenio iz korijena.

Mediji nisu prestajali da pišu o njegovoj bolesti često podsjećajući na njegovu burnu prošlost koja uključuje veliki broj žena i velike količine alkohola.

Nakon borbe na sudu sa bivšom suprugom sada je i finansijski propao. Navodno, sada živi u gostinjskoj kući svojih roditelja.

“Imao je više od 125 miliona dolara na računu, ali zbog droge, alkohola i žena izgubio je sve. Trenutno ne može da nađe ni posao, niko ne želi da ga zaposli. Za roditelje radi razne poslove oko kuće kako bi ih učinio srećnima“, kaže dobro obaviješteni izvor.

Čarli trenutno plaća alimentaciju za četvoro djece koje ima sa Bruk Miler i Denis Ričards, a obe su pristale da im se alimentacije prepolove kako bi on mogao da ih podmiri.

Osim alimentacije, glumac se našao u sudskim problemima jer svojim pređašnjim partnerkama nije rekao da je HIV pozitivan.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bio-je-jedan-od-najplacenijih-glumaca-na-svetu-a-sada-nema-prebijene-pare/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot