RS kreirala svoj glasački spisak

Objavljeno: 13. 9. 2016 u 15:36h

Siniša Karan, predsjednik Republičke komisije za sprovođenje referenduma, rekao je nakon upravo završene sjednice da je komisija uspjela da napravi svoj glasački spisak. 

“Na to smo posebno ponosni i to je bilo moguće samo danonoćnim radom”, rekao je Karan dodajući da će spisak biti relevantan i tačan.

Na bazi tog spiska, komisija je utvrdila tačan broj glasačkog tijela, 1. 219.399 građana RS. Materijal je obezbijeđen i upućen na štampanje koji je već u poodmakloj fazi.

Nakon štampanja do utorka će sve opštinske komisije dobiti glasački materijal. Opštinske i gradske komisije su obavile svoj posao i odredile glasačka mjesta.

Građani Brčko distrikta će glasati u Donjem Žabaru i na teritoriji grada Bijeljina. Referendurm od Danu RS zakazan je za nedjelju, 25. septembar.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/rs-kreirala-svoj-glasacki-spisak/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot