Prijedorčanin počinio 15 krađa: Iz trgovina i kafića krao novac, cigarete i alkohol

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 15:22h

Policija u Prijedoru uhapsila je A.Dž. (19) iz tog grada jer je počinio 15 krivičnih djela protiv imovine, saznaju “Nezavisne”.

Njega je policija uhapsila 7. septembra na licu mjesta izvršenja krivičnog djela, a kriminalističkom obradom nad istim utvrđeno je da je u navedenom periodu tekuće godine počinio krivična djela za koja se sumnjiči.

“Lice A.Dž. je prilikom izvršenja krivičnih djela sa upotrebom fizičke snage i podesnog alata, ulazio u unutrašnjost ugostiteljskih objekata i trgovinskih radnji, kojom prilikom je otuđivao novac, cigarete, alkoholna pića. Otuđene predmete isti je dalje prodavao trećim licima a ostvarenu dobit je zadržavao za sebe. Osumnjičeni je izvršenjem ovih krivičnih djela oštećenim licima nanio materijalnu štetu u iznosu od oko 5.000,00 KM, dok je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u istom iznosu”, saopšteno je iz CJB Prijedora.

Dodali su da je on uhapšen okviru operativne akcije kodnog naziva “Razbijač” koja je kontinuirano sprovođena od početka avgusta do proteklog perioda mjeseca septembra 2016. godine , a koja je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela „teška krađa“.

Policijski službenici su 8. septembra uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima na dalje postupanje A.Dž. predali u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prijedorcanin-pocinio-15-krada-iz-trgovina-i-kafica-krao-novac-cigarete-i-alkohol/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])