Prognoza vremena u BiH za naredne dane

Objavljeno: 11. 9. 2016 u 15:51h

U našoj zemlji danas je preovladavalo umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

Vjetar, slab do umjeren, istočni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 25 do 31 °C.

U ponedjeljak 12. septembra, sunčano. Tokom poslijepodneva, uz postepen porast naoblake, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne, kao i u većem dijelu Hercegovine očekuju se pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C.

U utorak, 13. septembra, pretežno sunčano vrijeme. Poslijepodne slabi pljuskovi su mogući na sjeveru Hercegovine, kao i na jugoistoku Bosne. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C.

U srijedu, 14. septembra, sunčano. Poslijepodne u Bosni su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnje temperature od 11 do 17, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C.

U četvrtak, 15. septembra, sunčano. Jutarnje temperature od 12 do 17, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prognoza-vremena-u-bih-za-naredne-dane/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])