Muškarac prišao djevojci s leđa, odvukao je u kuću i zvjerski silovao

Objavljeno: 11. 9. 2016 u 12:54h

U noći između subote i nedjelje muškarac (59) iz Niša silovao je djevojku iz Pinosave P.J. (25) u napuštenoj kući u Belom Potoku ispod Avale.

Na današnjoj konferenciji za štampu ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović izneo je novinarima detalje užasnog zvjerstva koji se dogodio u prigradskom naselju Pinosava, gdje je Lj.M (59) iz Niša navodno silovao djevojku P.J. u napuštenoj kući!

Kako je izgledao napad?

Manijak je sustigao djevojku, izvukao nož, stavio joj ga pod grlo i naredio da ne vrišti, a zatim je odvukao u jednu napuštenu kuću i silovao.

Momak silovane djevojke pokušavao je da je dobije na telefon, ali kako nije uspjevao pozvao je policiju i prijavio slučaj.

Kako je rečeno okupljenim novinarima, optuženi je poznat kao izvršilac više krivičnih djela krađe, teške krađe, ugrožavanja sigurnosti, ugrožavanja opasnim oruđem i slično, uhapšen je jutros u policijskoj akciji “Cunami” u Beogradu.

“Krivično djelo je izvršio 11. septembra 2016. godine u 00.50 časova u naselju Pinosava u napuštenoj kući nad oštećenom P. J., koju je nakon izlaska iz autobusa dok se kretala ka svojoj kući napao s leđa, odveo u napuštenu kuću i pod pretnjom nožem izvršio obljubu” – naveo je Stefanović.

Izvor: Srbijadanas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/muskarac-prisao-djevojci-s-leda-odvukao-je-u-kucu-i-zvjerski-silovao/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])