Prijedor: Vatrogasci izvukli Belu iz provalije (Foto)

Objavljeno: 9. 9. 2016 u 18:48h

Prijedorski vatrogasci su iz provalije duboke 20 metara izvukli psa Belu.

Njen vlasnik sa prijateljima je u srijedu u večernjim satima bio na vidikovcu Mitrovića kamen, na Kozari. Poveli su i psa četveromjesečnog samojeda Belu.

U jednom trenutku, dok su se se fotografisali, pas je iznenada prošao vlasniku iza leđa i ispod zaštitne ograde skliznuo u provaliju duboku oko 20 tak metara.

Nakon prvog šoka, vlasnik je pomislio da se sam spusti niz liticu, ali se ipak odlučio, da pozove vatrogasce. Stigli su brzo, ali psa nisu našli.

Potragu je usporio totalni mrak, mada je jedan od vatrogasaca, Dragan Stanić, nad provaIijom i s reflektorom više od pola sata pretraživao teren.

Na poziv vlasnika, koji je u četvrtak ujutro čuo svog psa kako laje vatrogasci su ponovo došli. Ovaj put su imali više sreće.

Mario Radinović, vatrogasac, Belu je našao na šest metara dubine. Stajala je na jednoj izbočini, na komadu stijene ne većem od pola kvadrata.

“S te visine vide se krošnje drveća. Tu je provela noć. Ko zna šta bi bilo s njom da je završila u provaliji. Ovako prošla je nepovrijeđena. Dao sam joj vode i vratio je sretnom vlasniku”, ispričao je Radinović.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prijedor-vatrogasci-izvukli-belu-iz-provalije-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot