Da se naježiš: Sva lica raka (Foto)

Objavljeno: 8. 9. 2016 u 15:30h

Glumica Šenon Doerti koja je nedavno saopštila da boluje od raka dojke, objavila je fotografije koje su rastužile sve.

Šenon (45) je u bolnici gde prolazi kroz hemoterapiju, a na Instagramu je podelila seriju fotografija iz bolnice kako bi prikazala “sva lica raka”.

“Dan za hemoterapiju. Probudila sam se otečenih kapaka, oči ne prestaju da mi suze i želim da ostanem kod kuće”, napisala je Šenon.

f1

Nedavno je podelila i fotografiju sa terapije na kojoj je suprug ljubi u čelo.

“Postoji toliko lica raka. Ovo je jedno od njih. Hemoterapija sa Kurtisom uz mene”.

f2

Prošlog mjeseca, Šenon je otkrila da je hemoterapija “užasna”, ali da će nastaviti hrabro da se bori protiv raka.

f3

Njoj je inače dijagnostikovan rak dojke u februaru prošle godine, a ove nedjelje je otkrila da se proširio na limfne žlijezde.

“Borba svake osobe protiv raka je drugačija. Za mene, hemoterapija je bila užasna, a vjerujte mi, probala sam skoro sve. Ovakvi dani su mi postali uobičajeni. Učim da je sasvim u redu da ležim u krevetu kada osjećam bolove ili iscrpljenost. Naučila sam dosta toga od divnih ljudi koji su svoja lična iskustva podijelili sa mnom na Instagramu. Hvala vam. Hvala vam na lijepim rečima, željama, pričama. Mnogo mi pomaže”.

Glumica, koja inače ima njemačkog ovčara, ispričala je za “Entertainment Tonight” da je njen pas osjetio rak, prije nego što je dijagnostikovan. Ona, naravno, nije shvatala zašto je pas njuši baš na tom mjestu, dok joj ljekar nije rekao dijagnozu.

f4

“Kada sam se vratila sa operacije, Bouvi je opet bio na svom mjestu. Nakon prve hemoterapije, njušila je cijelo moje tijelo. I ranije je bila zaštitnički nastrojena, ali sada postala tako blesava, zaista me štiti. Teško je da mi neko priđe kad je ona u blizini”, rekla je Šenon.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/da-se-najezis-sva-lica-raka-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])