Žaleći se na bolove u stomaku, 19-godišnjakinja u bolnici u Bihaću prijavila silovanje

Objavljeno: 7. 9. 2016 u 19:59h

U kantonalnoj bolnici u Bihaću sinoć je 19-godišnja djevojka, prilikom ljekarskog pregleda, prijavila da je silovao 21-godišnji muškarac, kazali su za Klix.ba u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

“Uposlen Irfan Ljubijaici kantonalne bolnice ‘Dr.nkić’ u Bihaću pozvali su policiju jer se ženska osoba iz Cazina (1997.) obratila ljekarima žaleći se da ima određene bolove u stomaku. Nakon toga, utvrdila je da je silovana, te da su bolovi produkt toga“, kazao je za naš portal Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

On ističe da je policija pozvana na lice mjesta, nakon čega je prijavljena muška osoba, također sa područja Cazina (1995.).

“Policija je pronašla tu osobu i lišila je slobode te se u razgovoru sa istim došlo do podataka da je do izvršenja krivičnog djela, najvjerovatnije, došlo u mjestu Donja Koprivna u Cazinu, te da se to dogodilo 1. septembra ove godine”, govori Šiljdedić.

Sa slučajem je upoznat dežurni tužilac koji je naredio ljekarske preglede djevojke, ali i detaljnu istragu koju provodi kriminalistička policija MUP-a Bihać.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zaleci-se-na-bolove-u-stomaku-19-godisnjakinja-u-bolnici-u-bihacu-prijavila-silovanje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot