Traži je Interpol: Bivša misica BiH pobjegla iz kućnog pritvora

Objavljeno: 6. 9. 2016 u 13:39h

Na zahtjev Suda BiH raspisana je Interpolova potjernica za Slobodankom Tošić, koja je osuđena na dvije i po godine zatvora zbog učešća u organizovanoj kriminalnoj grupi, u predmetu “Lutka”, koja se tereti za nekoliko teških ubistava, pokušaje ubistava, te oružane pljačke i pranje novca.

Tošićeva se do potvrđivanja presude nalazila u kućnom pritvoru u Han Pijesku, ali je od nedavno u bjekstvu, zbog čega je izdata Interpolova potjernica, prenosi portal “Kliks”.

Sud BiH je izdao nalog za potjernicu zbog izdržavanja kazne na koju je Tošićeva osuđena zbog učešća u kriminalnoj organizaciji i saučesništva u pokušaju ubistva.

Ona se dovodi u vezu sa Darkom Elezom, koji služi devetogodišnju zatvorsku kaznu u Beogradu zbog ubistva i pljačke.

Tošićeva je 2015. godine uhapšena u Hrvatskoj, te je predata pravosudnim organima BiH. U augustu prošle godine puštena je na slobodu uz određene mjere zabrane.

Akcija “Lutka” obuhvata 32 osumnjičene osobe, koje su osim ubistava i pokušaja ubistava osumnjičene i za nekoliko pljački koje premašuju 14 miliona KM.

Na izricanju presude u martu ove godine Slobodanka Tošić se nije pojavila, a tokom sudskog procesa negirala je bilo kakvu umješanost u djela koja joj se pripisuju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trazi-je-interpol-bivsa-misica-bih-pobjegla-iz-kucnog-pritvora/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot