Osim audija kandidata za odbornika, piroman zapalio i sebe!

Objavljeno: 3. 9. 2016 u 13:43h

Nevenu Majstoroviću, SDS-ovom kandidatu za odbornika u Skupštini opštine Teslić, zapaljen je audi A5, a vlasnik se izjasnio da pričinjena šteta iznosi 37.000 maraka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da iza napada, koji se dogodio u srijedu naveče, stoje dva muškarca, od kojih je jedan u vozilo ubacio Molotovljev koktel, ali je pritom “uspio” da zapali i sebe, te je tako, odbacujući komade odjeće, pobjegao i policija traga za njim i njegovim ortakom.

“On je trčao u plamenu, te čupao odjeću sa sebe, uključujući i rukavice koje je odbacio. Postoje očevici tog događaja”, navodi naš izvor.

Budući da je te večeri, nakon požara, vozilo eksplodiralo i oštetilo obližnji pežo i objekte, istražioci su prvo posumnjali da je u pitanju bomba.

“Onda su utvrdili da je u audi ubačena mješavina zapaljivih tečnosti, odnosno Molotovljev koktel”, otkriva naš izvor iz Teslića.

Majstorović je u prošlom mandatu bio najmlađi odbornik u Skupštini opštine Teslić, ali je dao ostavku pošto je imenovan za direktora Sportskog centra “Radolinka”, s tim što je 2014. godine bio kandidat za parlament BiH, a sada ponovo pokušava da uđe u lokalnu skupštinu.

Tvrdi da vozilo koje je zapaljeno još otplaćuje.

“Audi sam digao na kredit, to svako može da uzme, plaćam rate. Ranije sam imao i svoj kafić. Nije kasko osiguran. Vjerujte da nemam ni sa kim problem. U ranijem periodu bilo je prijetnji, a to sam prijavio policiji”, rekao je Majstorović.

Milan Miličević, načelnik opštine Teslić, i teslićki odbor SDS-a osudili su paljenje automobila Majstorovića, te pozvali nadležne institucije da počinioce privedu pravdi. Požar je, kako je saopšteno iz policije, izazvan na parkingu u Karađorđevoj ulici u Tesliću, a povrijeđenih nije bilo.

Pripadnici Policijske stanice Teslić, zajedno s inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj, izvršili su uviđaj.

“U požaru, koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Teslić, izgorjeli su unutrašnjost vozila i krov”, saopšteno je iz policije.

“Nezavisne” saznaju da su i na obližnjem pežou, vlasništvo Danijele A., nastala oštećenja.

“Uviđajem je utvrđeno da je požar na vozilu marke audi A5 izazavan namjerno otvorenim plamenom”, saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

U toku je istraga.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/osim-audija-kandidata-za-odbornika-piroman-zapalio-i-sebe/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])