Tragedija u Zaječaru: Mladić bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom (Foto)

Objavljeno: 30. 8. 2016 u 10:29h

Milen Milenović (31) bacio je u ponedeljak po podne nevjenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) sa osmog sprata zgrade u Zaječaru, a zatim skočio za njom.

Kako nezvanično saznajemo, do ubistva i samoubistva došlo je poslije žučne svađe u porodičnom domu u zaječarskom naselju Kraljevica, kada je Milen pretukao Tatjaninu ćerku (20) iz prvog braka.

t1

Kako “Blic” nezvanično saznaje od komšija iz zgrade u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija, Milen je bacio Tatjanu sa terase stana na osmom spratu. Nesrećna žena izdahnula je na licu mjesta.

“Čuli smo buku iz stana, a potom vrisak nesrećne žene dok je padala”, kažu komšije.

Nakon što je bacio Tatjanu s osmog sprata, Milen je i sam skočio sa terase i izvršio samoubistvo. Milen i Tatjana imaju bebu od godinu dana, koju otac nije tukao.

t2

Ubrzo poslije tragedije, do zgrade u zaječarskom naselju Kraljevica došle su patrole policije i hitna pomoć.

“Policija je morala da obije stan koji je bio zaključan”, kažu komšije.

Na lice mjesta izašao je i tužilac koji je obavio uviđaj.

t3

Tatjani je ovo bio drugi brak. Prema riječima komšija iz zaječarskog naselja Kraljevica, Milen je prije dvanaest godina pokušao samoubistvo sa zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i preživio pad.

Motiv ranijeg pokušaja samoubistva, kako se saznaje, bila je neuzvraćena ljubav.

t4

Milen je, inače, zaposlen u tatu-studiju u Zaječaru dok je Tatjana vlasnica butika dječije garderobe u centru grada. Poznanici su nam potvrdili da se Milen Milenović često svađao s Tatjanom.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tragedija-u-zajecaru-mladic-bacio-zenu-sa-osmog-sprata-pa-skocio-za-njom-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])