Prnjavor: Žena se polila benzinom i zapalila!

Objavljeno: 30. 8. 2016 u 16:26h

Stravičan pokušaj samoubistva dogodio se juče u Babanovcima kod Prnjavora kada se Stojanka Simić (49) iz tog sela polila benzinom i zapalila.

Nesretnoj ženi prva pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Prnjavoru nakon čega je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci na dalje liječenje, piše Avaz.

Centru javne bezbednosti Banjaluka slučaj su u ponedjeljak oko 14.30 prijavi ljekari prnjavorskog Doma zdravlja, nakon što je Simićeva sa opekotinama dovezena u Hitnu pomoć.

Nakon prijave izvršen je uviđaj tokom koga je utvrđeno da se nesretna žena sama polila benzinom i zapalila. Motiv zbog koga je pokušala sebi da oduzme život zasada nije poznat.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prnjavor-zena-se-polila-benzinom-i-zapalila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot